Snowlo 2022 skidbild hemsida.png
snowlo-logga-2022.png

VÄLKOMMEN PÅ SNOWLO 2022!

 

27 december - 1 januari är det dags att fira in det nya året med ett riktigt härligt vinterläger! Du som är född 2008 eller tidigare är varmt välkommen att åka med till Lima och Sälenfjällen. Vi bor på Ungärdesskolan och åker snowboard eller skidor i Kläppen, eller så stannar man hemma under dagarna och hittar på roliga aktiviteter i skolan. På nyårsafton firar vi in det nya året med fin middag och en nyårsfest du inte vill missa!

LÄGRET

På Snowlo åker ungdomar från olika föreningar och orter i Equmenia region Väst. Dagarna fylls med skidåkning, vänner, andakter och allt annat skoj man gör på läger. Resorna sker med buss, vi sover i klassrum, får god mat, åker skidor i 4 dagar i Kläppen och firar in det nya året tillsammans. På Snowlo tar vi hand om varandra för att alla ska må bra och ha ett fantastiskt läger. Självklart finns det gott om ledare som är där för din skull och för att lägret ska bli så bra som möjligt!

Anmälan

Anmäler dig till Snowlo gör du här på hemsidan. Anmälan stänger den 30 november. Det finns ett begränsat antal platser, så först till kvarn gäller. Du betalar via en faktura som Equmenia Väst skickar ut. Anmälan är bindande. Vid avanmälan efter 30 november faktureras en anmälningsavgift på 500 kronor. Vid avanmälan efter 21 december faktureras hela lägeravgiften. Om du avanmäler dig efter sista anmälningsdagen så behöver du ha ett giltigt läkarintyg eller vid särskilda omständigheter (se "Covid-19")ta kontakt med lägercheferna för att inte behöva betala din lägeravgift. Eventuell skidhyra behöver du inte betala.

En dag på Snowlo

Den 28:e-31:a december åker vi som vill till Kläppen och njuter av härliga dagar i pisten tillsammans. Vill man inte åka skidor eller snowboard alla dagar, eller alls erbjuder kommer det finnas ledare hemma och erbjudas aktiviteter så som träningspass, lekar, sällskapsspel och film. 

Kostnader

Lägeravgiften är 1 000 kr. I den ingår resa, mat och logi. Förutom lägeravgiften går det också att köpa till hyra av utrustning och liftkort enligt följande prislista: 

 

Lägerstöd: Är du i en situation där det inte finns pengar för att åka/skicka ditt barn på läger just nu? Det finns ekonomiskt stöd att få. Hör av dig till ortsansvarig för din förening. Vi hjälper dig gärna!

150 kr

300 kr

400 kr

500 kr

Liftkort:

1 dag

2 dagar 

3 dagar

4 dagar

200 kr

250 kr

300 kr

350 kr

Skidhyra

1 dag

2 dagar

3 dagar 

4 dagar

Nyårsafton

Inför tolvslaget på nyårsafton laddar vi upp med en rejält sprakande Nyårsfest! Kvällen kommer fyllas med god mat, roliga aktiviteter och festlig underhållning, nyårsandakt och riktigt gött röj efter 12-slaget. Ett minne för livet som du inte vill missa!

Mer än bara skidor

Snowlo är ett läger arrangerat av flera församlingar inom Equmeniakyrkan. Tillsammans vill vi göra ett läger dit alla är välkomna, där allas trosuppfattningar respekteras och där vi hjälps åt att fundera kring livets frågor. Vi ledare vill presentera det som vi tror på, att Jesus är vägen till Gud, som vill ha en relation med var och en. Varje kväll på lägret kommer vi att ha en andakt där vi lovsjunger tillsammans, lyssnar till predikan och får möjlighet att be och bli bedd för. 

Covid-19

Utifrån dagens läge med smittspridning anser församlingarna att det är fullt möjligt att genomföra ett läger. Men eftersom pandemin inte är över ännu behöver vi vidta åtgärder för att minska risken så mycket som möjligt för smittspridning på lägret. Vid förkyldningssymptom på avresedagen får du inte följa med på lägret utan negativt Coronatest. Det kommer att finnas snabb-antigentest på plats. Vid fall av Covid-19 under lägret behöver vårdnadshavare tillsammans med ledare hjälpas åt att få deltagaren ifrån lägret så snabbt som möjligt. Vid coronafall inför eller under lägret finns det möjlighet för återbetalning/subventionering av lägerkostnaden.

Tänk på

Eftersom det finns allergiker på lägret är det mycket viktigt att inga nötter förekommer, vare sig i bussen eller på skolan. 

Regler & Villkor

Anmälan är bindande. Under lägret är det ledarna som bestämmer. Man deltar i obligatoriska aktiviteter. Vi hjälps åt för att alla ska trivas.

Snowlo är ett helt drogfritt läger. Det innebär att alkohol, tobak och narkotika är helt förbjudet. Om det visar sig att dessa regler missköts kommer de inblandade personerna att skickas hem på bekostnad av vårdnadshavare/deltagare.

Följ Snowlo på Instagram! 
  • Instagram