top of page
vakcgrund hemsida.jpg
snowlo-logga-vit-2023.png

VÄLKOMMEN PÅ SNOWLO 2023!

 

27 december - 1 januari är det dags att fira in det nya året med ett riktigt härligt vinterläger! Du som är född 2009 eller tidigare är varmt välkommen att åka med till Lima och Sälenfjällen. Vi bor på Ungärdesskolan och åker snowboard eller skidor i Kläppen, eller så stannar man hemma under dagarna och hittar på roliga aktiviteter i skolan. På nyårsafton firar vi in det nya året med fin middag och en nyårsfest du inte vill missa!

Anmälan är ÖPPEN!

LÄGRET

På Snowlo åker ungdomar från olika föreningar och orter i Equmenia region Väst. Dagarna fylls med skidåkning, vänner, andakter och allt annat skoj man gör på läger. Resorna sker med buss, vi sover i klassrum, får god mat, åker skidor i 4 dagar i Kläppen och firar in det nya året tillsammans. På Snowlo tar vi hand om varandra för att alla ska må bra och ha ett fantastiskt läger. Självklart finns det gott om ledare som är där för din skull och för att lägret ska bli så bra som möjligt!

En dag på Snowlo

Den 28:e-31:a december åker vi som vill till Kläppen och njuter av härliga dagar i pisten tillsammans. Vill man inte åka skidor eller snowboard alla dagar, eller alls erbjuder kommer det finnas ledare hemma och erbjudas aktiviteter så som träningspass, lekar, sällskapsspel och film.

 

Nyårsafton

Inför tolvslaget på nyårsafton laddar vi upp med en rejält sprakande Nyårsfest! Kvällen kommer fyllas med god mat, roliga aktiviteter och festlig underhållning, nyårsandakt och riktigt gött röj efter 12-slaget. Ett minne för livet som du inte vill missa!

Kostnader

Lägeravgiften är 1100 kr. I den ingår resa, mat och logi. Förutom lägeravgift går det också att köpa till hyra av utrustning

och liftkort enligt följande prislista.

Liftkort                            Skidhyra            

1 dag                       200 kr                                   1 dag                      200 kr  

2 dag                       320 kr                                   2 dag                      250 kr

3 dag                       440 kr                                   3 dag                      300 kr

4 dag                       550 kr                                   4 dag                      350 kr

Lägerstöd: Är du i en situation där det inte finns pengar för att åka/skicka

ditt barn på läger just nu? Det finns ekonomiskt stöd att få. Hör av dig till ortsansvarig för din förening. Vi hjälper dig gärna!

Mer än bara skidor

Snowlo är ett läger arrangerat av flera församlingar inom Equmeniakyrkan. Tillsammans vill vi göra ett läger dit alla är välkomna, där allas trosuppfattningar respekteras och där vi hjälps åt att fundera kring livets frågor. Vi ledare vill presentera det som vi tror på, att Jesus är vägen till Gud, som vill ha en relation med var och en. Varje kväll på lägret kommer vi att ha en andakt där vi lovsjunger tillsammans, lyssnar till predikan och får möjlighet att be och bli bedd för. 

Tänk på

Eftersom det finns allergiker på lägret är det mycket viktigt att inga nötter förekommer, vare sig i bussen eller på skolan. 

Regler & Villkor

Anmälan är bindande. Under lägret är det ledarna som bestämmer. Man deltar i obligatoriska aktiviteter. Vi hjälps åt för att alla ska trivas.

Snowlo är ett helt drogfritt läger. Det innebär att alkohol, tobak och narkotika är helt förbjudet. Om det visar sig att dessa regler missköts kommer de inblandade personerna att skickas hem på bekostnad av vårdnadshavare/deltagare.

 

Frågor & Funderingar

Kontakta din lokal tonårsgrupp ledare, ungdomsledare eller församling. Annars går det att kontakta oss via mail: snowlolagret@gmail.com

Anmälan är stängd

Bekräftelse mailet har skickat ut. Om du inte har fått något, kontakta oss via mail: snowlolagret@gmail.com

Följ Snowlo på Instagram! 
  • Instagram
bottom of page